(+45) 66 12 43 00 kontakt@nordichair.dk

Om os

I salonen sørger vi altid for at lytte til dine behov og ønsker

I Nordic Hair bliver hver enkelt kunde sat i højsæde og forkælet til det yderste. Louise ligger stor vægt i at være opdateret på nyeste mode og tendenser og deler gerne ud af sin inspiration og viden inden for frisørfaget. Hendes kærlighed til frisørfaget er enorm, hvilket kommer til udtryk i hendes altid kreative og grundige klipninger. Service og høj faglighed er helt i top, og med ekstra afsat tid til hver kunde vil man aldrig føle stress under sin behandling. Nordic Hair er en atmosfærefyldt salon med en fantastisk beliggenhed i en af Odenses gamle stræder. Salonen har eksisteret siden 2014.

Louise driver og ejer salon Nordic Hair.

Louise har i mange år været konkurrencefrisør og det har da også givet hende et par medaljer om halsen. I 2010 vandt hun blandt andet det danske mesterskab og blev derefter optaget på det danske landshold, hvor hun samme år blev nr. 5 ved verdensmesterskabet i Paris. sidenhen har hun været til et utal af kurser og konkurrencer i både ind- og udland.

Louise har særligt specialiseret sig inden for opsætning af hår, til diverse fester. (læs mere under bryllup / galla).

Kontakt Louise Tlf.: (+45) 66 12 43 00
Email: Nordichair@hotmail.com eller book online

I Nordic hair kan du også finde Jesper Ørgreen som er selvstændig frisør.

Jesper er tidligere ejer af Zeze coiffure og har over 30 års erfaring i frisørfaget. Han er en kompetent frisør som altid lytter til dine ønsker, så du som kunde kan føle dig tryg i stolen, samt glad og tilfreds med din behandling.

Book Jesper på telefon: 25138086 eller online her

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.