info@nordichair.dk

Balayage

 Din eksklusive destination for Balayage i Odense!

Hvad er Balayage?

Balayage er en hårfarveteknik, der giver dig et naturligt sunkissed look. Det er den bedste farveteknik til dig der ikke ønsker skarpe udgroninger eller for meget vedligeholdelse. Teknikken giver nemlig ikke udgroninger på samme måde som andre hårfarveteknikker, da håret farves et stykke fra bunden. Vores frisørsalon har beliggenhed i Odense.

Balayage betydning

Ordet ’balayage’ er fransk og betyder ‘at feje’ eller ’strøg’ – og det er præcis, hvad frisøren gør med denne teknik. Det er nemlig en frihåndsteknik, hvor man inddeler håret i sektioner og ’maler’ direkte på håret med bløde penselstrøg.

Ved at man maler direkte på håret, opnår man et langt mere naturligt resultat, uden for store kontraster, som fx. kommer ved almindelige reflekser, eller helfarver.

Farveteknikker

Hvis du er i tvivl om balayage eller mange af de andre farveteknikker der findes er noget for dig, så sørger vi for at guide dig bedst muligt til det flotteste farveresultat.

Der findes mange måder at kombinere det med andre farveteknikker, og derved kan man opnå mange forskellige resultater..

Kontakt os i dag

Har du nogle spørgsmål om Balayage i Odense, er vores dygtige team klar til at hjælpe dig. Ddu mere end velkommen til at kontakte os på vores telefon 66 12 43 00 eller på vores mail info@nordichair.dk. Du kan også booke din tid online her.
Lad os sammen skabe det perfekte, solkysset hår, der passer til din personlighed og stil.